Події
Кримінал
20-річний мешканець Павлограда цілеспрямовано прийшов до поліцейського відділку заради хабара

20-річний мешканець Павлограда цілеспрямовано прийшов до поліцейського відділку заради хабара

Під час патрулювання Павлограда на вулиці Успенській поліціянти виявили водія ВАЗ з ознаками алкогольного сп’яніння. В крові 20-річного молодика було 1,38 проміле спиртного. На місці він намагався дати правоохоронцям хабар. Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

На наступний день після інциденту хлопець вирішив прийти до відділку та ще раз спробувати дати хабара для уникнення відповідальності.

«Водій автомобіля знову прийшов до відділку поліції та у службовому кабінеті поліцейського залишив папку з документами і грошима, у сумі 5 тисяч гривень за приховування існування адміністративного протоколу. Правоохоронці  задокументували факт надання неправомірної вигоди службовій особі.

За керування транспортним засобом у стані сп’яніння стосовно водія поліцейські винесли постанову за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також слідчі повідомили 20-річному водію про підозру за ч. 1 та ч.2 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування», - зазначається у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У одному з міст Дніпропетровщини через коронавірус повертають масковий режим;

Поліція Запоріжжя шукає жінку, яка покинула немовля у лісосмузі: малюк помер;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 29 вересня;

2022-09-29 14:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин