Події
Кримінал
Мешканцю Дніпропетровщини загрожує тюрма через хабар поліцейському

Мешканцю Дніпропетровщини загрожує тюрма через хабар поліцейському

В селі Богданівка Павлоградського району інспектори поліції зупинили «ЗАЗ - Славута», за кермом якої був нетверезий водій 43 років. У нього в крові було 1,23 проміле. Авто вилучили і помістили на штрафмайданчик. Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

«Водій автомобіля прийшов до відділення поліції та у службовому кабінеті намагався дати поліцейському хабар у розмірі 5 тис. гривень за повернення автомобіля. Правоохоронці повідомили чоловіку про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але це його не зупинило. Факт надання неправомірної вигоди службовій особі задокументовано.

За керування транспортним засобом у стані сп’яніння водію поліцейські винесли постанову за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)», - йдеться у повідомленні.

Найближчим часом чоловіку буде повідомлено про підозру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який через ревнощі штрикнув іншого ножем у живіт;

У Дніпрі з балкону квартири довелося діставати 140 кажанів;

Внаслідок вибуху у Кам'янському загинула 45-річна жінка;

2023-02-23 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин