Події
Кримінал
Ошукала 81-річного переселенця: у Павлограді затримали серійну шахрайку

Ошукала 81-річного переселенця: у Павлограді затримали серійну шахрайку

23 березня, правоохоронці Павлограду отримали повідомлення від 81-річного переселенця з Донецької області. За словами чоловіка, невідома жінка шахрайським шляхом заволоділа його грошима.

Про це повідомили у прес службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Під час досудового розслідування, правоохоронці з’ясували, що 35-річна жінка виманила персональну інформацію у дружини потерпілого, а потім зателефонувала до чоловіка, представилася співробітницею банку та повідомила, що його гроші – фальшиві. Щоб замінити грошові кошти на «справжні», шахрайка прийшла до чоловіка та здійснила обмін. Пізніше пенсіонер виявив замість купюр конверти з папером.

Поліцейські встановили, що після скоєння злочину жінка переховувалася в різних містах України, а 30 березня намагалася перетнути державний кордон. Її затримали та доставили до Павлоградського районного відділу поліції. Затриманій повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. 

Також було встановлено, що це не перший злочин жінки – два афери вона скоїла у 2019 році на території Полтавської області, щн одну – у Павлограді.

Читайте також:

Прийняла велику кількість невідомих пігулок: У Дніпрі патрульні забрали дитину в горе-матері;

Михайло Федоров: «Запустити видачу повісток через месенджери технічно неможливо»;

Пішов від бабусі: У Дніпрі знову шукали дитину

2023-04-03 17:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин