Події
Пішли по гриби та заблукали: В Павлограді лісники та поліція розшукали двох жінок

Пішли по гриби та заблукали: В Павлограді лісники та поліція розшукали двох жінок

Повідомлення про зникнення двох жінок, які пішли до лісу збирати гриби, надійшло до поліції вчора, 20 жовтня, близько 21-ї години. Їх родичі розповіли поліцейським, що близько 16-ї години місцеві жительки вирушили до лісу, а коли зрозуміли, що загубились та не орієнтуються на місцевості, зателефонували до рідних з проханням про допомогу.

Про це повідомляє Павлоградський районний відділ поліції ГУНП в Дніпропетровській області та Павлоградський пошуково - рятувальний кінологічний загін «Антарєс».

На пошук зниклих одразу вирушили поліцейські Павлоградського районного відділу поліції, рідні, лісник та рятувальники із собаками. Пошукові заходи тривали майже 4 години - пізно вночі поліцейські знайшли людей на місці злиття двох течій річки Самари.

«Миттєво реагуємо. В пошук, транспортом ДСНС, вирушають наші волонтери:

- кінолог - асистент Майборода В'ячеслав;

- кінолог - асистент, координатор пошуку - Мезенцева Наталія;

- кінолог Колесніченко Карина з доберманом Ханна;

- кінолог Антіпіна Поліна з лабрадором Лоя;

- кінолог Романова Марія з бельгійською вівчаркою малінуа Пуля.

В ході пошукових робіт зниклі знайдені лісниками. Живі!!!

Коли кажуть: «молодь зараз «не та»,..... - ми кажемо: «Погляньте, яка вона - наша молодь!»

В цьому пошуку ситуацію на себе від імені нашого загону, прийняли на себе наші молоді люди - 17-ти, 18-ти, 23-х, 25-ти та 27-ми років.

Пошук зі «Знайдені - ЖИВІ!!!», - це найкращі слова для пошуковців», - написала керівник загону «Антарес» Лариса Борисенко.

«Близько опівночі правоохоронці виявили шукачок грибів біля водойми. Жінки розповіли, що заблукали близько 7-ї вечора – вони опинилися на місці злиття двох річок, тож куди б не йшли - усюди була вода. Розшукані перебували в задовільному стані та медичної допомоги не потребували», - повідомила поліція.

Читайте також: Поранені 4 патрульні та один цивільний: Наслідки ранкової ракетної атаки на Запоріжжя;

Не хотіли економити: В Кривому Розі патрульні бригади примусово відключили від електропостачання 70 комерційних об'єктів;

У Дніпрі тимчасово зменшують кількість електротранспорту і зачиняють станцію метрополітену;

2022-10-21 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин