Війна в Україні
Події
Кримінал
Трагічні ніч та ранок: росіяни випустили ракети по частині Дніпропетровської області

Трагічні ніч та ранок: росіяни випустили ракети по частині Дніпропетровської області

Російські окупанти запустили ракети по Дніпропетровщині. Двічі був атакований Павлоград та Павлоградський район. Сили ППО збили 7 ракет. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Внаслідок атаки є руйнування та постраждалі. Станом на цю хвилину відомо, що по допомогу медиків звернулося 25 осіб, із них троє – діти. За попередніми даними, двох жінок 1967 та 1978 років народження, а також чоловіка 1995 року народження довелося ушпиталити», - написав він.

В Павлограді пошкоджень зазнали промислове підприємство, 19 багатоповерхівок та 25 приватних осель. 3 школи, 3 дитсадки, півдесятка магазинів. Зафіксовані пожежі, рятувальники працюють на місці.

У районі також є пошкодження:

«У Вербківській ТГ це близько 40 будинків, ще 2 – в Юріївській ТГ, в Межиріцькій ТГ понівечено школу. Інформація щодо наслідків ще уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Станом на 10:50 надішла інформація про збільшення кількості постраждалих. Її повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

«Вже 34 постраждалих через ракетний удар по Павлоградському району. З них п’ятеро дітей. Наймолодшій дівчинці – лише 8 років. У людей забої, переломи, різані та рвані рани, контузії, отруєння продуктами горіння. Дві жінки, 45 та 55 років, в реанімації. Решта лікуються амбулаторно», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Дніпрі перекриють вулицю Луговську;

У Дніпрі чоловік викрав з квартири 27 тис долл;

Був під алкоголем і з документами незаконного кримського ГІБДД: на блокпості області затримали водія;

2023-05-01 09:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин