Війна в Україні
Життя
Троє лікарів Дніпропетровщини вирушили в Херсонську область допомогти колегам

Троє лікарів Дніпропетровщини вирушили в Херсонську область допомогти колегам

Троє лікарів Дніпропетровщини поїхали у відрядження до Херсонської області, аби допомогти тамтешнім колегам. Вони працюватимуть в одному з місцевих медзакладів: рятуватимуть пацієнтів, вестимуть прийом, ділитимуться досвідом.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Як і вся країна, спрямовуємо зусилля на підтримку територій, які натерпілися від окупантів. Наші лікарі відгукнулись на запит. Вирішили підтримати багатостраждальний регіон та його людей. Гідний вчинок. Благородна місія. Нехай все вдасться», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

У «медичне» відрядження вирушили троє: два нейрохірурги і щелепно-лицьовий фахівець. Вони проведуть в одній з лікарень Херсонщини до двох тижнів.

«Наша поїздка – допомога не матеріальна. Скоріше духовна. Їде нейрохірургічна служба, як спинальна, так і церебральна. І я, як щелепно-лицьовий хірург. Голова, шия і спина. Охоплюємо ті частини тіла, які найбільше страждають під час військових дій», – наголосив лікар Олексій.

Раніше Дніпропетровщина вже відправляла до Херсонської області рятувальників та поліцейських. Вони  ліквідовували наслідки підриву Каховської ГЕС. А нині наша область долучилась й до відбудови регіону за проєктом «Пліч-о-пліч».

Читайте також:

Сприяв ворогу в налагодженні залізничного сполучення окупованої території Запорізької області: повідомлено про підозру керівнику окупаційної «залізниці рф» в Енергодарі;

Постраждалі від торгівлі людьми мешканці Дніпропетровщини можуть отримати безкоштовну допомогу;

Побив знайомого палкою та камінням і втік: криворізькі поліцейські затримали 39-річного підозрюваного

2023-08-03 17:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин