Кримінал
Події
У Павлограді неповнолітній вчинив розбійний напад на родину: деталі

У Павлограді неповнолітній вчинив розбійний напад на родину: деталі

У Павлограді поліцейські затримали двох місцевих жителів, які вчинили розбійний напад на родину. Зловмисники, серед яких - неповнолітній хлопець, з ножем напали на  чоловіка і його матір та забрали їх майно.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Злочин стався в ніч з 2 на 3 серпня в одному з приватних будинків у Павлограді. Потерпілого чоловіка з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Як встановили поліцейські, нападники розбили вікно, забралися до будинку та стали погрожувати господарям кухонним ножем. Вони побили 60-річного чоловіка та змусили його 83-річну матір відати мобільний телефон і гроші в сумі близько 15 тис. гривень. Після цього – втекли з місця злочину. 

До скоєння розбійного нападу причетні двоє місцевих жителів - 41-річний чоловік та неповнолітній 16-річний хлопець. Їх затримали в порядку ст. 208 КПК України та вручили повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:

Сприяв ворогу в налагодженні залізничного сполучення окупованої території Запорізької області: повідомлено про підозру керівнику окупаційної «залізниці рф» в Енергодарі;

Постраждалі від торгівлі людьми мешканці Дніпропетровщини можуть отримати безкоштовну допомогу;

Побив знайомого палкою та камінням і втік: криворізькі поліцейські затримали 39-річного підозрюваного

2023-08-03 20:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин