Події
Кримінал
У Павлограді виявили двох місцевих жителів з підробленими документами

У Павлограді виявили двох місцевих жителів з підробленими документами

Вчора вдень, 18 січня, у Павлограді поліцейські патрульної поліції виявили водіїв з підробленими водійськими посвідченнями. 

Про це повідомляють у відділі комунікацій поліції Дніпропетровської області.

Під час патрулювання по вулиці Лінійній, правоохоронці помітили автомобіль «ВАЗ», водій якого створив аварійну ситуацію. За кермом автівки перебував 35-річний місцевий житель. Під час перевірки документів поліцейські виявили, що посвідчення має ознаки підробки. Водій зізнався, що документ придбав через Інтернет.

Того ж дня на блокпосту у Павлоградському районі для перевірки документів поліцейські зупинили автомобіль «ЗАЗ». 23-річний водій надав посвідчення з явними ознаками підробки. Посвідчення вилучили та направили на експертизу.

За фактом підробки документів розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. За використання підроблених документів водіям загрожує покарання – від штрафу до обмеження волі на строк до двох років.

Читайте також:

Тіло сховали в підвалі та залили бетоном: На Запоріжжі за вбивство 11-річного хлопчика та жінки судитимуть двох чоловіків;

Працює, як і раніше: Поліцейські в Дніпрі повторно перевірили зал гральних автоматів на вул. Титова;

Обстріл «Градами» та важкою артилерією: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 19 січня

2023-01-19 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин