Події
Кримінал
У Павлограді викрито зловмисників, які вкрали понад 400 тис грн у людей

У Павлограді викрито зловмисників, які вкрали понад 400 тис грн у людей

Четверо мешканців Павлограда викриті на протиправній діяльності в інтернеті. Вони шукали оголошення з продажу товарів на тематичних платформах, писали власникам у сторонні мессенджери. Туди ж надсилали посилання нібито для інтернет-оплати. Жертви вводили дані банку і їх отримували зловмисники. Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

«Отримавши доступ до банківських рахунків, зловмисники переводили гроші потерпілих на підконтрольні картки, оформлені на третіх осіб. Встановлено, що у такий спосіб вони привласнили понад 400 тисяч гривень.

За місцями проживання фігурантів правоохоронці провели обшуки: вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони, флеш-носії та банківські картки.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство), ч. 2 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж) Кримінального кодексу України. Одному з фігурантів уже повідомлено про підозру», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 На Дніпропетровщині чоловік заплатить за лайку на кладовищі;

2022-11-23 12:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин