Події
В Павлограді з вікна випав 9-річний хлопець, а 2-річний залишився сам вдома

В Павлограді з вікна випав 9-річний хлопець, а 2-річний залишився сам вдома

В суботу, 10 вересня, до 12:34 до Служби порятунку «101» зателефонували працівники екстреної медичної допомоги, розповівши, що з вікна квартири на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку на вул. Парковій в Павлограді випав 9-й річний хлопчик. Його госпіталізували, але вдома залишився сам ще один малюк.

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

На місце подію направили 2 чергових відділення Павлоградських рятувальників. На місці вони встановили, що у квартирі знаходиться 2-річний хлопчик, зв’язок з батьками був відсутній.

Рятувальники відчинили двері квартири, надали доступ співробітникам поліції та працівникам екстреної медичної допомоги. З’ясувалося, що діти перебували вдома без нагляду дорослих.

«Шановні батьки!

Не залишайте дітей без нагляду. Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки у побуті. Це варто зусиль!», - пишуть рятувальники.

Читайте також: «Золото» та 2 «срібла»: Данило Фільченко з Дніпра став чемпіоном Європи в стрибках з трампліну на водних лижах; 

Загід Краснов: «Акцизний збір – це поповнення бюджету чи обдирання народу?»;

Захищаючи Україну, загинули 6 Героїв з Кам'янського;

2022-09-11 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин