Кримінал
Забив молотком та розчленував тіло: В Павлограді поліція затримала чоловіка за вбивство жінки з особливою жорстокістю

Забив молотком та розчленував тіло: В Павлограді поліція затримала чоловіка за вбивство жінки з особливою жорстокістю

В неділю, 30 жовтня, правоохоронці виявили 5 поліетиленових пакетів з фрагментами жіночого тіла. Розслідуванням злочину зайнялися поліцейські Павлоградського районного відділу поліції та управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області. Загиблою виявилась 48-річна жителька Миколаївської області. Поліцейські відпрацювали камери відеоспостереження, встановили близьких померлої та опитали їх. З’ясувалося, що останнім часом потерпіла тісно спілкувалась з 54-річним жителем Павлограда.

Про це повідомляє Павлоградський районний відділ поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

У квартирі чоловіка відбувся обшук, в ході якого були виявлені речові докази. Було встановлено, що в середині жовтня потерпіла була в гостях у чоловіка, де між ними виникла сварка. Під час конфлікту підозрюваний завдав жінці декілька ударів молотком по голові, а наступного дня виявив її мертвою.

Щоб приховати злочин, він розчленував тіло та склав його до пакетів. Того ж дня на велосипеді вивіз фрагменти тіла до іншого району міста.

Чоловіка затримали. Знаряддя злочину та речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

Вчора, 31 жовтня, слідчі за узгодженням з окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - позбавлення волі на строк до 15 років. Триває слідство.

Читайте також: В Великій Костромці на Дніпропетровщині рятувальники витягли чоловіка з 4-метрового колодязя;

2022-11-01 13:37:00
true
Відео Дня








Архів Новин