Життя
Залишились без транспорту: Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарєс» просить допомоги з ремонтом автівки

Залишились без транспорту: Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарєс» просить допомоги з ремонтом автівки

Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарєс» (Павлоград, Дніпропетровська обл.) добре відомий по всій Україні. Волонтери та кінологи загону разом з пошуковими собаками виїзжають шукати живих та загиблих цивільних та військових як за запитами рідних, так і за запрошенням правоохоронців. Також «Антарєс» бере участь в пошукових місіях проекту НА_ЩИТІ Цивільно-військове співробітництво - CIMIC Генерального штабу ЗСУ.

Але днями загін залишився без транспорту. Мікроавтобус, який волонтери та кінологи довго обирали та облаштовували під свою специфіку, зламався. На ремонт автівки «Zeppelin» вже витратили понад 28 тис. грн.

На сьогодні Павлоградський пошуково - рятувальний кінологічний загін «Антарєс» повністю без змоги мобільного пересування.

«Великий «зальот» з нашим Другом - автомобілем Zeppelin.

Попередній обсяг проблем такий:

- ремонт турбіни+ретельне миття інтеркулера+заміна маслонасоса;

- заміні тормозних колодок;

- ходова;

- ліхтар заднього хода;

- зчеплення (диск, вижимний подшипник);

- двигун - діагностика.

Може ще щось вилізе в процесі виконання вказаних робіт...

Коротенький фото звіт від майстрів на сьогодні - 31.01.2023

1. Турбіну зняли, відправили на реставрацію. Чекаємо на висновок та суму.

2. Дефектовка ходової частини проведена, закуплені запчастини, почали демонтаж», - розповіла керівниця пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарєс» Лариса Борисенко.

Волонтери та кінологи загону будуть вдячні фінансовій допомозі, яка прискорить ремонт «робочої конячки» - мікроавтобуса, на якому команда виїздить на пошукові місії по всій Україні. Реквізити для надання допомоги є на сторінці загону та його керівниці Лариси Борисенко.

Читайте також: Нова гуманітарна допомога для переселенців у Дніпрі: деталі;

2023-02-02 09:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин