Кримінал
Заперечували збройну агресію РФ проти України: Поліція підозрює 4 мешканців Тернівки та Павлограда у колабораціонізмі

Заперечували збройну агресію РФ проти України: Поліція підозрює 4 мешканців Тернівки та Павлограда у колабораціонізмі

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну троє проросійськи налаштованих мешканців Тернівки (Павлоградський район, Дніпропетровська обл.) поширювали у соціальній мережі антиукраїнські дописи, в яких заперечували здійснення збройної агресії РФ проти України.

Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Також викрили мешканку Павлограда, яка, використовуючи власний акаунт у забороненій в Україні соцмережі, розміщувала матеріали на підтримку збройних формувань держави-агресора.

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

За процесуального керівництва Павлоградської окружної прокуратури чотирьом громадянам повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють співробітники Павлоградського районного відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід - співробітники Управління СБУ у Дніпропетровській області.

Читайте також: Розшукували за крадіжку зброї: В Дніпрі спецпризначенці КОРД затримали військового, який підірвав гранати в квартирі;

Обійшлися штрафами: В Запоріжжі суд виніс вирок поліцейському та його посібникам, які наживались на гуманітарній колоні;

2023-01-23 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин